Vă mulțumim

 

Dragi oameni buni - cunoscuți sau necunoscuți, de aproape sau de departe – au trecut  36 de zile de la despărțirea definitivă de Loredana.

Ne-am despărțit doar în plan fizic, pentru că în amintire și în inimă Loredana ne va însoți mereu pe mine și pe cele două fetițe ale noastre.  Ele știu că mama lor s-a dus la îngeri, și uneori când ieșim în parc la joacă le aud cum își spun una alteia să fie atente la cer, că poate o vor vedea pe mami.

Locul de veci al Loredanei este foarte aproape de casa noastră, așa că ne-am făcut obiceiul să mergem toți trei pe la ea, pentru că fetițele au nevoie de spiritul mamei lor, ca să crească și să își ia zborul în viață.

Toți trei va mulțumim tuturor din inimă, mai mult decât se poate exprima prin cele mai alese cuvinte, pentru tot suportul și tot sprijinul pe care ni le-ați acordat cu mare dărnicie în lupta noastră pentru viață, ca și pentru toată alinarea pe care ați încercat să ne-o aduceți prin mesajele și prin condoleanțele transmise după pierderea luptei.

Dumnezeu s-o odihnească în pace pe Loredana, și Dumnezeu să vă ajute tuturor pentru inima mare și creștinească pe care o aveți și pe care ne-ați arătat-o!

 

Bilanț campanie umanitară (pdf)

Facturi (pdf)

Chitanțe pt medicamente (pdf)

 

 

 

Additional information