Jurnal, duminică 12 aprilie

 

     Duminică, 12 aprilie, de sfintele Paști

     Printre atâtea greutăți, nevoințe și suferințe, în ultimele zile câteva evenimente au întărit, atât Loredanei cât și familiei, credința și speranța de a continua să luptăm până la ultima suflare.

     În primul rând, am realizat un filmuleț pentru TVR, emisiunea ,,O dată în viață”, împreună cu prietenii noștri Cornel Mihalache (regizor) și Dan Constantinescu (operator). Teodora a fost personajul principal, a povestit vreo jumătate de oră; prietenii noștri vor selecta, desigur, câteva secvențe pentru a fi difuzate în emisiunea de vineri 17 aprilie, pe TVR 1, de la ora 21.

     În al doilea rând, vizita pe care ne-a făcut-o Wilhelm Dancă, preot profesor, decanul Facultății de Teologie Romano-Catolică, din cadrul Universității București, a însemnat foarte mult pentru liniștea Loredanei și pentru întărirea credinței și speranței în continuarea luptei pentru viață. La rugăciunile noastre, s-a alăturat, acum și pe viitor, sfântul Anton Durcovici (1888-1951). E minunat să vedem cum împreună cu sf. Ilie Lăcătușu (1909-1983) conlucrează la întărirea trupului și minților noastre.

    Doamne ajută!

     Cristos a înviat!

 

Additional information