Jurnal, sâmbătă, 28 martie

 

           Sâmbătă, 28 martie 2015

     De luni, 23 martie și până vineri, 10 aprilie facem radioterapie la coloana vertebrală; vor fi 15 ședințe zilnice, seara, de luni până vineri; totodată avem două tratamente perfuzabile zilnice, dimineața și seara (înainte de raze), pentru a sprijini organismul să lupte în această perioadă.

     Marți și miercuri au fost două zile foarte grele, cu o stare generală extrem de slăbită. Ajutorul nostru cel mai prețios este acum căruciorul cu rotile pe care l-am procurat de pe net. Chiar dacă instituțiile, și nici blocurile de locuit, nu au rampe pentru ușurarea accesului bolnavilor, căruciorul mă ajută să o deplasez la spital și înapoi acasă. Nu aș vrea să povestesc epopeea zilnică a acestui drum, rog să fiu scuzat.

     Un moment emoționant a fost joi 25 martie, când participanții la concertul umanitar dedicat Loredanei susținut de trupa Feedback, de la Craiova, hotel Meliss, au alcătuit un mesaj de încurajare (https://www.facebook.com/pages/Hope-for-Loredana/332280440314318?fref=ts). Vă mulțumim și noi.

      Am fost profund emoționați de cele două scrisori, primite de la doi participanți. Vă mulțumim din inimă dragi studenți că sunteți alături de noi. Dovediți că școala are o importantă valență formativă și educativă.

    Tot săptămâna asta am fost anunțați de asociația MAME (http://www.asociatiamame.com/) că s-a alocat numărul scurt pentru donații: 8826, valabil o lună, de la 1 aprilie la 30 aprilie. Un simplu SMS va dona 2 euro pentru Loredana.

        Vă mulțumim că sunteți în continuare alături de noi și că sperați, credeți și vă rugați pentru sănătatea Loredanei.

            Doamne ajută!

 

 

Additional information