Jurnal, vineri 20 martie

Vineri, 20 martie 2015

Ne bucurăm că am primit scrisoarea de la Clinica Burzynski cu costurile (în total, vom avea nevoie de 60 000 - 67 500 dolari). Vă mulțumim tuturor că ne sprijiniți să ajungem în America.

Ne bucurăm de asemenea că asociația MAME face demersuri intense pentru finalizarea alocării unui număr scurt pentru donații. Sperăm să fie activ cât mai curând.

Ne bucurăm de asemenea că au fost publicate noi articole despre cazul nostru, în Gazeta de Sud (http://www.gds.ro/Local/2015-03-18/speranta-pentru-loredana-la-38-de-ani,-o-mama-lupta-sa-invinga-cancerul/) și în Libertatea (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/medicii-romani-o-lasa-sa-moara-528516.html).

Legat de titlul articolului din Libertatea, ținem să precizăm că acesta trebuie luat în sens jurnalistic, pesemne că autorul a dorit să atragă atenția asupra cazului. Adevărul este că nu medicii o lasă pe Loredana să moară, ci că starea ei medicală este foarte gravă. Locurile pe unde au ajuns metastazele sunt foarte dificil de tratat în țară.

Acesta e motivul pentru care noi suntem la fel de deciși să mergem mai departe: de săptămâna viitoare cu raze (ultimele ce se mai pot face) apoi cu tratament de la Burzynski.

Vă mulțumim tuturor că credeți împreună cu noi în minuni.

Vă mulțumim tuturor că ne sprijiniți să sperăm că viața noastră alături de copiii noștri va continua.

Doamne ajută!

Additional information